Fursecuri diverse

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Fursecuri diverse

Ingrediente

  • Margarina: 250 g
  • Faina: 500 g
  • Oua: 2 bucati
  • Zahar: 150 g
  • Praf de copt: 1 pache
  • Nuca de cocos: 1 ceasca
  • Cacao: 2 linguri
  • Vanilie: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Se freaca margarina cu zaharul pina se dizolva se adauga oule intregi faina amesteacta cu praful de copt.

Aluatul se imparte in 2 parti egale. In una se pune cescuta de nuca de cocos, si in una cacao

Se framinta bine fiecare parte iar apoi se intinde o foaie potrivit de groasa
Se decupeaza cu un paharel rotunduri pe care se pun jumatati de nuca
Din bilute mici le apasam putin la mijloc punem o stafida
pe altele presaram nuca de cocos
Se coc in tava pe hirtie de copt fara a fi unsa doar citeva minute pina devin aurii.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri