Fursecuri fragede

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Fursecuri fragede

Ingrediente

  • Oua: 4 bucati
  • Zahar: 250 g
  • Ulei: 250 ml
  • Faina: 450 g
  • Esenta de vanilie: 1 fiola
  • Ciocolata topita: pentru ornat

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de doly
Reteta am luat-o de pe blogul lui Edith.Sunt fff gustoase si moi...ne-au placut tare mult
Se amesteca ouale cu zaharul(2-3 minute cu mixerul).apoi se adauga uleiul putin cate putin.
Se pune faina in ploaie(amestecam cu lingura de lemn)iar la sfarsit vanilia.
Se obtine o pasta care se pune cu posul in tava(am folosit hartie de copt).Facem diverse forme.

Se coc la 170 grade 10 minute sau mai putin depinde de cuptor.Trebuie pazite ca sa nu se arda,se fac f repede

Se pastreaza in cutii inchise 2-3 zile.Eu am avut si a parta zi si au fost la fel de bune .

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri