Fursecuri inimioare si stelute bicolore

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Fursecuri inimioare si stelute bicolore

Ingrediente

  • Margarina: 250 g
  • Faina: 500 g
  • Oua: 2 bucati
  • Zahar: 150 g
  • Praf de copt: 1 pachet
  • Nuca de cocos: 1 ceasca
  • Cacao: 2 linguri
  • Vanilie: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Se freaca margarina cu zaharul pina se dizolva se adauga oule intregi faina amesteacta cu praful de copt.

Aluatul se imparte in 2 parti egale. In una se pune cescuta de nuca de cocos, si in una cacao

Se framinta bine fiecare parte iar apoi se intinde o foaie potrivit de groasa
Se decupeaza cu un paharel rotunduri apoi in mijloc se decupeaza forme de inimioare si stelute
Inimioarele albe se pun in mijlocul fursecurilor negre iar cele negre in mijlocul fursecurilor negre.
Se coc in cuptorul preincalzit, intr-o tava cu hartie de copt pana se auresc si devin ferme
apoi se pastreza in cutii inchise bine

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri