Fursecuri "Islere"

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Fursecuri

Ingrediente

  • Zahar pudra: 100 g
  • Unt: 200 g
  • Faina: 280 g
  • Nuci macinate: 100 g
  • Scortisoara: 1 lingurita

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Ghiocel

Se pun toate ingredientele intr-un castron si se framanta pana se leaga compozitia.
Aluatul se pune in folie si se da la frigider cca 10 min
dupa care se intinde o foaie la o grosime de 3 mm.
Cu o forma rotunda se taie discurile de isler. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se coc la foc moderat in cuptorul
preancalzit 5-10 min.
Se scot din tava, se lasa sa se raceasca dupa care se lipesc cu dulceata acrisoara (eu am folosit de gem de prune).

A doua zi se imbraca in ciocolata. Ciocolata se topeste la bain marin, daca este prea groasa se adauga putin ulei astfel glazura
va fi si mai lucioasa
Cand ciocolata este intarita islerul se poate servi.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri