Fursecuri Ovis Molis

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Fursecuri Ovis Molis

Ingrediente

  • Faina: 300g
  • Unt: 180g
  • Galbenus de ou: 1 bucata
  • Zahar pudra: 100 g
  • Praf de copt: 1 lingurita
  • Gem de caise: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Franta

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de ariana78

Frecam spuma zaharul pudra impreuna cu untul.

Intr-un alt castron amestecam faina,praful de copt si galbenusul dupa care adaugam si untul frecat.

Amestecam bine pana obtinem o coca pe care o introducem 30 min la frigider.

Dupa 30 minute scoatem coca de la frigider si incepem sa formam bilute pe care le asezam direct in tava tapetata cu hartie de copt.

Dupa ce formam bilutele cu ajutorul unei ustensile cu capat rotund formam gaurele in mijlocul fiecarei bilute.
Umplem gaurelele cu gem de caise si introducem fursecurile in cuptorul preincalzit.
Coacem timp de 10-15 minute la foc moderat.
Cand sunt gata le scoatem din cuptor si le lasam la racit dupa care le pudram cu zahar.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri