Fursecuri pufoase

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Fursecuri pufoase

Ingrediente

  • Oua: 2 bucati
  • Apa: 1 lingura
  • Ulei: 120 ml
  • Zahar: 120 g
  • Praf de copt: 1 lingurita
  • Coaja de lamaie: dupa gust
  • Esenta de vanilie: dupa gust
  • Esenta de migdale: dupa gust
  • Nuca de cocos: 3 linguri
  • Faina: 320 g
  • Glazura de ciocolata: 1 plic
  • Glazura alba: 1 plic

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Michelle

Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adugam zaharul, esentele de vanilie si coaja de lamaie, mixam foarte bine. In timp ce mixerul merge, adaugam uleiul si mixam. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cele trei linguri de nuca de cocos. Aluatul obtinut nu este nici lichid, dar nici tare, cat sa stea pe lingura ca in imagine
Cu mainile unse cu putin ulei, formam din aluat bilute de aproximativ 3 cm diametru, pe care le asezam la distanta pe hartia de copt intrucat fursecurile cresc.
Le coacem in cuptor preincalzit la pana devin auri si rumene pe talpa.
glazuram dupa placere:

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri