Fursecuri usoare

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Fursecuri usoare

Ingrediente

  • Unt moale: 150 g
  • Zahar pudra: 100 g
  • Vanilie: 1 plic
  • Oua: 1 bucata
  • Faina: 250 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Happy
Tot in “Super Food Ideas” am gasit reteta asta de biscuitei si m-a atras pt ca aluatul se poate pastra in congelator pana la 2 luni, iar biscuitii se pastreaza intr-un container inchis ermetic pana la o saptamana.

Untul, zaharul si vanilia se mixeaza spuma, se adauga oul si la sfarsit faina. Aluatul de pune pe o suprafata usor infainata si se imparte in doua.

In prima cantitate de aluat am pus bombonele mici de ciocolata si a rezultat asta:

A doua cantitate de aluat am pus-o la loc in castron si am adaugat 30 g de cacao, scortisoara si cipsuri de ciocolata neagra. Normal era sa pun si cipsuri de ciocolata alba, dar nu am avut.

Se formeaza 2 suluri de 17-20 cm lungime si se invelesc in folie transparenta. Se dau la congelator pt o ora sau pana cand sunt intarite bine. Se taie felii de aprox 7-8 mm si se coc in tavi pregatite cu hartie pergament la 180 g Celsius pt 20 min. Se lasa sa se racoreasca in tava pt 5-6 min si se pun pe gratar la racit complet. Ies cam 30-35 bucati.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri