Ghebe cu maioneza

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 11 August 2013
Ghebe cu maioneza

Ingrediente

  • Ghebe: 2 pungi
  • Oua: 2 bucati - pentru maioneza
  • Ulei: 200 ml - pentru maioneza
  • Mustar: 1 lingura - pentru maioneza
  • Zeama de lamaie: dupa gust - pentru maioneza
  • Ceapa rosie: 1 bucata
  • Sare: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Retete postata in forum de alynusa

Intr-o tigaie punem o lingura cu ulei si ghebele stoarse bine...
-le amestecam ca apa din ele sa se evapore....
-se da la rece...dupa ce s-au racit,adaugam maioneza si ceapa...
-potrivim de sare

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri