Ghiveci de legume

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 19 August 2013
Ghiveci de legume

Ingrediente

  • Cartofi: 2
  • Morcovi: 2
  • Vinete: 2
  • Rosii: 2
  • Ardei gras: 2
  • Varza: 1/4
  • Patrunjel: 1 legatura
  • Dovlecei: 2
  • Ceapa: 2
  • Usturoi: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei: cat este nevoie
  • Suc de rosii: 200 ml
  • Vin alb: 1/2 cescuta

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Se taie legumele(dupa cum doriti) : cartofii cubulete, vinetele, dovleceii si rosiile rondele, morcovii si varza dati pe razatoare, ardeiul si ceapa fashii subtiri, patrunjelul se toaca marunt iar usturoiul se zdrobeste.

Se calesc putin legumele pe aragaz intr-o oala cu putin ulei, se condimenteaza cu sare, piper se rastoarna peste legume sosul de rosii(se completeaza cu apa astfel incat legumele sa fie acoperite cu apa, nu mai mult) apoi se transfera intr-o tava se acopera cu o folie de aluminiu si se pune la cuptorul preincalzit la foc potrivit pana sunt gata legumele si sosul scade

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri