Gogosari in bulion

postat de Retete in Imagini, in Muraturi in otet, pe 19 August 2013
Gogosari in bulion

Ingrediente

  • Gogosari si ardei capia: 6 kg
  • Otet: 1/2 l
  • Zahar: 1/2 kg
  • Ulei: 300 ml
  • Bulion: 3 borcane
  • Conservant: putin

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4 - 6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Muraturi in otet
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Ghiocel

se spala, curata si taie fideluta ardeii
Se fierb ingredientele si cu paleta se pune ardeiul in acest lichid pana-si schimba culoarea. Se scoate ardeiul intr-un vas, se toarna peste ei pasta de tomate Regal si lichidul ramas.
Se amesteca compozitia si se pune in borcane.Acest preparat din ardei este foarte bun ca si muratura sau garnitura langa friptura. Eu nu pun conservant pentru ca nu apuca iarna....

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri