Gogosari in sos- pentru friptura

postat de Retete in Imagini, in Dulciuri de post, pe 19 August 2013
Gogosari in sos- pentru friptura

Ingrediente

  • Gogosari: 3 kg
  • Bulion pasta: 250 g
  • Zahar: 250 g
  • Ulei: 250 g
  • Otet: 250 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Foi de dafin: 1 bucata

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6 - 8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Dulciuri de post
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de mirela

Uleiul,otetul ,zaharul si bulionul se fierb la foc mic pana se dizolva bine zaharul. Gogosarii se spala si se taie solzisori .Se scurg si se pun in sos la fiert.Se lasa la foc mic o jumatate de ora pana se inmoaie gogosarii si se leaga putin sosul
Se pune sosul fierbinte in borcane,se inchid si dupa ce s-au racit bine se pun la camara

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri