Gogosari in suc propriu

postat de Retete in Imagini, in De iarna, pe 19 August 2013
Gogosari in suc propriu

Ingrediente

  • Otet: 1l
  • Zahar: 1 kg
  • Sare grunjoasa: 8 linguri
  • Gogosari: 50 bucati

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4 - 6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   De iarna
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Dory


Gogosarul se curata de seminte, se spala.

Intr-un vas se aseaza un rand gogosar, unul de zahar si putina sare.Se repeta pana se termina toti gogosarii, zaharul si sarea.
Deasuprea se toarna otetul.Se lasa 24 de ore si se mai amesteca din cand in cand.A doua zi se aseaza in borcane si se umple borcanul cu zeama lui.
Optional puteti pune conopida, seminte de mustar, frunze de telina, frunze de dafin.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri