Gogosari opariti 1

postat de Retete in Imagini, in Muraturi in otet, pe 19 August 2013
Gogosari opariti 1

Ingrediente

  • Gogosari: 10kg
  • Otet: 1 l
  • Apa: 3 l
  • Zahar: 10 linguri
  • Sare: 2 linguri
  • Conservant: in functie de necesitate
  • Boabe de piper: dupa gust
  • Boabe de mustar: dupa gust
  • Foi de dafin: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4 - 6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Muraturi in otet
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de cretu-veronica22

Spalam si curatam gogosarii,eu tai gogosarii in sferturi,sa nu fie nici o saminta pe ei
Punem la fiert apa,otetul si restul mirodeniilor.Cand fierbe apa punem gogosari cat ne incape in vas si-i lasam 2 min
apoi scoatem gogosarii cu o spumiera si dupa ce s-au racorit sa putem umbla cu mana
ii asezam in borcane.Printre ei putem pune hrean taiat betisoare apoi punem apa calduta si incecam sa scoatem toate bulele din borcan prin presare usoara.Punem conservantul si legam borcanele cu celofan

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri