Gogosari opariti

postat de Retete in Imagini, in Muraturi in otet, pe 19 August 2013
Gogosari opariti

Ingrediente

  • Gogosari: 10kg
  • Otet: 1 l
  • Apa: 3 l
  • Zahar: 10 linguri
  • Sare: 2 linguri
  • Conservant: cat este necesar
  • Boabe de piper: dupa gust
  • Boabe de mustar: dupa gust
  • Foi de dafin: dupa gust
  • Marar crengute: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4 - 6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Muraturi in otet
Mod de Preparare

sursa retetei: veronica-cretu bucataria noastra

Spalam si curatam gogosarii si se taie in sferturi sau cat doriti de mici

Se pune la fiert apa,otetul si restul mirodeniilor
Cand fierbe apa punem gogosri cat incap in vas

ii lasam 2minute apoi scoatem gogosarii cu o spumiera si dupa ce s-au racorit sa putem umbla cu mana

ii asezam in borcane.Printre ei putem pune hrean taiat betisoare apoi punem apa calduta si incecam

sa scoatem toate bulele din borcan prin presare usoara.Punem consevantul si legam borcanele cu celofan.
Sunt foarte buni de mancat imediat.
Mariti sau micsorati cantitatile dupa dorinta

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri