Gogosi cu iaurt

postat de Retete in Imagini, in Gogosi, pe 11 Iunie 2013
Gogosi cu iaurt

Ingrediente

  • Iaurt: 200 g
  • Faina: 150 g
  • Oua: 1
  • Coaja de lamaie: 1 varf de cutit
  • Zahar: 4 linguri
  • Praf de copt: 1/2 de lingurita
  • Sare: 1 varf
  • Zahar pudra: 3 linguri
  • Zahar vanilat : 1
  • Ulei: Pentru prajit

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Gogosi
Mod de Preparare

Intr-un bol se amesteca iaurtul cu oul, zaharul, sarea, coaja de lamaie

dupa care se pune faina si praful de copt. Compozitia arata ca o smantana foarte groasa.

Se incinge uleiul la foc mediu-mare.

Se ia compozitia cu o lingurita si se pune in uleiul incins.

Se lasa cateva minute pana se prajesc(se mai rasucesc din cand in cand pe ambele parti pentru a se praji cat mai uniform)colorandu-se usor in maro.

Reteta postata in forum de Claudia74

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se tavalesc calde in zahar pudra, eventual amestecat cu putin zahar vanilat. Se servesc calde

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri