Gulas de cartofi cu costita afumata

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 19 August 2013
Gulas de cartofi cu costita afumata

Ingrediente

  • Cartofi: 1 kg
  • Costita afumata: o bucata
  • Morcovi: 1
  • Ceapa: 2
  • Sos de rosii cu ardei: 3 linguri
  • Bulion: cat este nevoie
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Marar verde: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Ungaria

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss
Aceasta e un fel de mancare taraneasca , dupa cum ii spun eu, insa e foarte buna si usor de facut.
Ingrediente:

Ceapa taiata solzisori se caleste in putin ulei. Se adauga apa si se pune costita taiata si spalata sa fiarba.
Cand carnea e aproape fiarta se adauga morcovul taiat rondele.

In final se adauga cartofii taiati cubulete. E bine sa se foloseasca (,) cartofi rosii. Eu am avut doar albi si s-au cam zdrobit desi nu i-am fiert mult.
Se condimenteaza cu sare, piper. Se adauga sucul de rosii sau bulionul si mararul verde.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri