Icre batute

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 11 August 2013
Icre batute

Ingrediente

  • Icre: 2 linguri
  • Ulei: 1/2 l
  • Lamai: 2 bucati
  • Apa minerala: 1 pahar

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Retete postata in forum de Mary5

Se bat cu ulei ca pe maioneza si din cand in cand se pune zeama de lamaie si
apa minerala sau pur si simplu apa rece.
Atentie,nu se pune ulei mult ci doar cate putin.
Apa are rolul de a le albi si a le face pufoase.
Se pune apa atunci cand se ingroasa prea tare si nu le mai putem bate.
Apa le mai subtiaza si le batem mai mult pentru a se inmulti.
Din 2 linguri ies cam 3/4 de bowl.
Se pune la final ceapa tocata f. marunt dar stoarsa de zeama.De preferat e ceapa dulce sau de apa cum i se mai spune

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri