Ineluse de calamari

postat de Retete in Imagini, in Fructe de mare, pe 12 Iulie 2013
Ineluse de calamari

Ingrediente

  • Inele de calamar: 250 gr
  • Faina: 1 cup
  • Oua: 2
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei: pentru prajit

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  3-4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fructe de mare
Mod de Preparare

Se dezgheata calamariul sub jet de apa rece.

Se amesteca faina cu sare si piper.

Se mai pot pune si alte condimente,coaja de lamaie rasa ar merge bine.

Se bat ouale.

Se trece calamariul prin faina si apoi prin ou.

Se prajesc in uleiul incalzit

Reteta postata in forum de mitinita

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri