Inghetata in bol de portocale

postat de Retete in Imagini, in Inghetate, pe 27 August 2013
Inghetata in bol de portocale

Ingrediente

  • Portocale: in functie de cate portii doriti
  • Gelatina: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Inghetate
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Janet
Asadar,vara se apropie si vreau sa va prezint un mod elegant de a servi o inghetata....musafirilor!

Taiem o portocala felii nu prea subtiri si dizolvam un pic de gelatina.
Tapetam un bol mai micut cu film alimentar si punem feliile de portocala jur-imprejur ,lipindu-le intre ele cu gelatina,
acoperim iarasi cu film si punem peste un alt bol .
Punem la frigider(sau la congelator) sa se intareasca gelatina ,
dupa ce s-a intarit scoatem usor folia si punem cosuletul rezultat pe o farfurie si servim inghetata din el,dar il putem si minca! De ce nu?

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri