Inimioare din pandispan unite cu crema de ciocolata

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 27 August 2013
Inimioare din pandispan unite cu crema de ciocolata

Ingrediente

  • Oua: 3
  • Faina: 125 g
  • Zahar: 125 g
  • Praf de copt: 1 plic
  • Zahar vanilat : cat este nevoie
  • Ulei: 50 ml
  • Cacao: 1 lingura

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Le-am mixat pe toate intr-un castron, apoi compozitia obtinuta am pus-o intr-o tava tapetata cu unt si faina si am dat la cuptorul preincalzit si am copt pana a trecut testul scobitorii

Se lasa blatul la racit ,se taie in doua si cu o forma inimioara(sau cu un cutit) decupam un numar par de inimioare

Pentru crema de ciocolata am folosit
125 gr unt
125 gr crema nutella de ciocolata
1 lingura de zahar
1 lingura de cacao

Toate ingredientelor la temperatura camerei se mixeaza intr-un castron apoi cu acesta crema unim inimioarele intre ele, "manjind" si marginile inimioarelor cu aceasta crema

Se pune nuca de cocos intr-o farfurie apoi se trec inimioarele cu marginile prin nuca de cocos si se dau la frigider

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri