Inimioare umplute cu cascaval

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 11 August 2013
Inimioare umplute cu cascaval

Ingrediente

  • Faina: 500 g
  • Margarina: 400 g
  • Branza de burduf: 400 g
  • Sare: dupa gust
  • Cascaval ras: 300 g - pentru umplutura
  • Coniac: 1 lingura - pentru umplutura
  • Oua: 1 bucata

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Retete postata in forum de Micul

Pentru aluat se amesteca ingredientele, se formeaza o bila, se inveleste in folie transparenta si se baga pentru cel putin o ora la frigider. Se scoate apoi aluatul, se intinde foaie destul de subtire, se decupeaza sub ce forma vrea fiecare, se ung marginile cu ou, in mijloc se pune umplutura si se acopera cu alta inimioara decupata. Cu furculita se apasa marginile pentru a se lipi, se ung cu ou, se presara cu mac sau susan si se baga la cuptor, pana se auresc.
Eu nu citisem foarte atent, si unele le-am lasat mai groase. Cele mai subtiri au fost dementiale.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri