Jambon cu ananas

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Jambon cu ananas

Ingrediente

  • Jambon: 1
  • Ananas: 2 cutii
  • Usturoi: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Haiti

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Mary5
E simplu de relizat insa combinatia de ananas care e acrisor da un gust special.

Jambonul a fost feliat si am pus intre felii usturoi si felii de ananas.
Apoi se pun felii de ananas pe deasupra care se prind cu scobitori.
Zeama de la compot,toata se toarna peste jambon(sunca mare i se mai zice)si din cand in cand se ia cu pipeta de pus sos peste friptura din acel sos din tava si se stropeste sunca.

Am pus-o pe un rac pe care facem curcanul si racul peste o tava sa aibe sos.Sosul se pune peste carne in farfurii.E un deliciu.
Se poate servi cu cartofi natur,pireu,cartofi la cuptor,pilaf si orice altceva.
Eu am facut cartofi la cuptor langa si salata de varza dulce

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri