Kafta

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Kafta

Ingrediente

  • Ceapa: 2
  • Carne tocata de miel: 1 kg
  • Menta: 2-3 frunze
  • Marar verde: putin
  • Patrunjel: 1 legatura
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Boia de ardei dulce: dupa gust
  • Scortisoara: foarte putina
  • Chimen: putin

Specific:

  Arabesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Liban

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

: Ceapa curatata, patrunjelul,menta se pun intr-un blender si se lasa pana sunt taiate foarte marunt. Intr-un castron se pune carnea tocata, ceapa, patrunjelul si condimentele si se amesteca totul foarte bine.
Compozitia arata precum carnea de mici(numai ca mai verde)

Se modeleaza ca mititeii,se prajesc(pe gratar de teflon sau pe gratar de carbuni sunt si mai delicioase) si se servesc cu hummus,tahina.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri