Kebab-ji

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Kebab-ji

Ingrediente

  • Carne tocata de miel: 750 g
  • Grasime miel: 250 g
  • Piper dulce: dupa gust
  • Sare: dupa gust

Specific:

  Arabesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Liban

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Se amesteca bine toate ingredientele
se formeaza cate o chiftea mare,rotunda,care se introduce in capatul unei tepuse late,apoi se preseaza cu mana,"imbracand tepusa" cu carnea tocata in capete se lasa cativa cm de tepusa fara carne
Se frig pe gratar.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri