Langosi cu branza

postat de Retete in Imagini, in Gogosi, pe 9 August 2013
Langosi cu branza

Ingrediente

  • Oua: 2
  • Ulei: 3 linguri
  • Iaurt: 150gr.
  • Bicarbonat: 1 lingurita
  • Sare: putina
  • Faina: 300 gr
  • Telemea de vaca: 250 gr
  • Ulei: pentru prajit

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Gogosi
Mod de Preparare

Reteta este de pe culinar

Se amesteca iaurtul cu ouale, sarea si uleiul
Faina se amesteca cu bicarbonatul apoi se adauga putin cate putin in compozitie si se framanta un aluat nelipicios

Se rup bucati de aluat (depinde cat de mari doriti sa faceti langosii) aproximativ 85-90 de gr le-am facut eu
Se intind foi rotunde
Se pune umplutura de branza doar pe o parte, se aduce o parte peste alta si se apasa cu furculita pe margini ca sa nu iasa umplutura la prajit

Se incinge uleiul intr-o tigaie(cratita) si se prajesc langosii pe ambele parti
Se scot pe hartie absorbanta
Aluatul este f pufos si nu trebuie lasat deloc la crescut

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri