Lasagna cu carne tocata

postat de Retete in Imagini, in Paste, pe 20 August 2013
Lasagna cu carne tocata

Ingrediente

  • Foi de lasagna: 8-10 bucati
  • Piept de pui: 1 bucata
  • Suc de rosii: 400 ml
  • Oua: 4 bucati
  • Smantana dulce: 200 ml
  • Ceapa: 1 bucata
  • Patrunjel: 1 legatura
  • Cascaval: 200 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Paste
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Se pune o oala cu apa la fiert si atunci cand apa clocoteste se pun foile pentru 1 min in apa fierbinte inainte de a le pune in tava ungem tava cu un amestec din:
1 lingura de ulei, o lingura de unt o lingura de faina
pieptul de pui se da prin masina si se caleste impreuna cu ceapa data pe razatoare
Se adauga sucul de rosii, sare, piper, si patrunjelul tocat marunt + 1 ou

In alt castron punem smantana + 3 oua +cascavalul ras
Peste foile din tava se pun eun rand de sos alb, apoi din nou foi(oparite) compozitie de carne si tot asa pana se termina toate ingredientele, penultimul rand trebuie sa fie foi si ultimul sos alb
Se pune la cuptor pentru 45 de min

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri