Limbi de pisica

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Limbi de pisica

Ingrediente

  • Albusuri de ou: 3 bucati
  • Zahar pudra: 100 g
  • Unt: 100 g
  • Faina: 100 g
  • Vanilie: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Cris
Aceste fursecuri le-am vazut pe blogul Laurei Adamache si avand in congelator albusuri de oua, le-am facut .

Se bate untul spuma cu zaharul si vanilia, se adauga faina. Rezulta un amestec destul de gros si vascos dar care va deveni pufos in momentul in care se adauga albusurile batute spuma tare
Compozitia o punem intr-un posh si trasam pe hartie de copt bastonase de marimea dorita.
E bine sa lasam distanta intre ele pentru ca la copt se latesc. Mie mi s-au lipt cateva.
Se coc 7-8 minute pana devin aurii pe margine. Dupa ce se scoate tava, e bine sa lasati fursecurile 2-3 minute pana sa le desprindeti, pentru ca astfel se desprind mai usor fara a se rupe

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri