Mancare din naut

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 20 August 2013
Mancare din naut

Ingrediente

  • Naut: 500 g
  • Carnati: 250 g
  • Costita afumata: 250 g
  • Ardei gras rosu: 1
  • Ceapa: 1
  • Usturoi: 2-3 catei
  • Cimbru: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei: cat este nevoie
  • Bulion: 2 linguri

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Se pune nautul la inmuiat cu o seara inainte, dimineata se schimba apa si se pune in oala sub presiune

Ceapa si ardeiul taiate marunt se calesc in putin ulei intr-o tigaie adanca, se adauga carnatii si cotletul afumat taiate dupa cum doriti se lasa sa se rumeneasca putin,
apoi se scurge nautul de apa si se rastoarna peste legume si carnea din tigaie se pastreaza o cana din zeama in care a fiert nautul, aceasta zeama se amesteca cu usturoiul pisat si cele 2 linguri de bulion se rastoarna peste celelalte ingrdiente
se condimenteaza cu sare, piper, cimbru se mai da intr-u clocot si se serveste alaturi de salata de varza, castraveciori murati, muraturi.

sursa retetei: insiratie Maria Huzum

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri