Mancare taraneasca

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 20 August 2013
Mancare taraneasca

Ingrediente

  • Oua: 5
  • Friptura muschi de vita: 2
  • Carnati afumati: cativa
  • Cartofi: 3

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-3

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Fripturile se condimenteaza si impreuna cu carnaciorii se taie marunt si se prajesc in putin ulei de masline, se scurge apoi orice urma de ulei din tigaie, se arunca in tigaie 5 oua(nu batute)
Se acopera tigaia cu un capac, se da focul foarte mic si se lasa pana cand ouale arata ca la oua ochiuri
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie baghete subtiri, se pun la prajit cand sunt gata se servesc garnitura pe langa mancarea taraneasca
Se serveste cu maioneza de usturoi si muraturi

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri