Mancare taraneasca cu cartofi

Ingrediente
- Cartofi: 1 kg
- Ceapa: 1-2
- Morcovi: 1
- Orez: 1 ceasca
- Usturoi: 2-3 catei
- Ulei: cat este nevoie
- Condimente: dupa gust
- Marar verde: dupa gust
- Pasta de rosii: cat este nevoie
Specific:
UniversalTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4Complexitate:
UsorTara:
RomaniaCategorii:
Mancaruri cu cartofiReteta postata in forum de Dory
Cartofii se curata si se taie in 4. Morcovul se curata si se da pe razatoarea mare.
Ceapa se curata si se taie julien(eu am taiat-o mai mica. Orezul se spala.
Intr-o ctatita sau o tava se pune putin ulei, apoi se adauga ceapa, morcovul, orezul, cartofii, se sareaza si se pun condimente(de acre va plac), eu am pus numai cimbru.Se pune apa cat sa acopere cartofii si se baga la cuptor.
Cand cartofii sunt fierti se adauga pasta de tomate, se mai fierbe 5 min., iar inainte sa oprim cuptorul se pune mararul tocat fin si usturoiul taiat la cutit ft. marunt.
Ceapa asezata peste ulei in cratita:
Peste ceapa am pus si morcovul ras, apoi orezul, si cartofii, am pus sare si cimbru
Am adaugat si apa si am bagat la cuptor:
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |