Mancarica de pastai cu sos de usturoi

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 20 August 2013
Mancarica de pastai cu sos de usturoi

Ingrediente

  • Ceapa: 1
  • Ulei: cat este nevoie
  • Fasole pastai: in functie de cate portii doriti
  • Delikat: dupa gust
  • Boia: dupa gust
  • Busuioc: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust
  • Bulion: cat este nevoie
  • Usturoi: 3 catei
  • Telina: cat este nevoie
  • Verdeata: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Reteta postata de Mary5
am tocat o ceapa mare,
am pus-o in ulei si am pus pastaile peste ea.nu le las la prajit decat le intorc de 2 ori cu lingura,
am pus delicat o lingura buna

si un varf de lingura de boia dulce si
pun apa sa le ajunga doar pana la jumatate nu sa le acopere.
Apoi pun capacul si le las sa se inabuse bine pana se inmoaie bine.

dupa care eu am pus si putin busuioc uscat si putin cimbru.

am pus 2 linguri de bulion si am taiat marunt 3 catei de usturoi.

la final am pus marar,patrunjel si telina tocate.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri