Mazare cu carne de porc si carnati

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 19 August 2013
Mazare cu carne de porc si carnati

Ingrediente

  • Carne de porc: 300 g
  • Mazare: 600 g
  • Ceapa: 1
  • Morcovi: 1
  • Carnati: 1
  • Pasta de rosii: 2 linguri
  • Faina: 2 linguri
  • Marar verde: dupa gust
  • Patrunjel: dupa gust
  • Sare: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Calim ceapa si morcovul in ulei, adaugam cubuletele de carne si amestecam pana isi schimba culoarea. Punem apa si lasam sa fiarba pana se inmoaie carnea.
Adaugam mazarea si carnatii, mai fierbem cateva minute.
Amestecam faina cu pasta de rosii si putina apa si turnam peste mazare.
Adaugam sare dupa gust, marar verde si patrunjel si gata.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri