Medalioane din muschi de porc

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Medalioane din muschi de porc

Ingrediente

  • Muschi de porc: 2
  • Carnati cabanos: 3-4
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Condimente: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

se aleg 2 muschiuleti de porc, se fasoneaza(se curata de pielitza, grasime, etc)
se gauresc muschiuletii in mijloc pe lungime cu un cutit lung dar subtire avand grija sa nu se rupa
a
poi se introduc in gauri carnati subtiri(nu chiar pana in capat findca muschiul se mai strange si raman carnatii neacoperiti)
se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si fie se pun in tava la cuptor cu putina apa sau zeama de supa, si se intorc din cand in cand pe ambele parti pana scade apa
apoi se lasa sa se rumeneasca putin...fie se pune intr-un gratar de teflon la foc mic si se intorc din cand in cand pana se rumenesc orcie varianta alegeti, cand este gata se taie rondele groase de 1,5-2 cm si se aseaza pe un platou
se servesc cu garnitura preferata

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri