Medalioane din piept de pui

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Medalioane din piept de pui

Ingrediente

  • Piept de pui fiert si tocat marunt: 1
  • Lapte: 50 ml
  • Faina: 50 g
  • Pesmet: 2 linguri
  • Morcov fiert: 1
  • Marar/patrunjel: 1 legatura
  • Oua: 1
  • Lamai: 1
  • Salata verde: cateva frunze
  • Ceapa rosie: 1
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei: putin

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Se amesteca carnea, oul, pesmetul, laptele si verdeata tocata marunt
si se obtine o compozitie din care formam medalioane de cca 5 cm diametru
In centrul medalioanelor se pune cate o rondea de carnat si se apasa bine.

Se trec medalioanele prin faina si se prajesc in ulei incins, pentru a se rumeni frumos pe ambele parti.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Pot fi servite cu garnitura de piure de cartofi sau orice alta garnitura doriti

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri