Mini pizza

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu foietaj, pe 16 August 2013
Mini pizza

Ingrediente

  • Apa: 50 ml -pentru aluat
  • Lapte: 50 ml-pentru aluat
  • Unt: 1 cub-pentru aluat
  • Drojdie: 1 cub-pentru aluat
  • Oua: 1 bucata-pentru aluat
  • Sare: dupa gust-pentru aluat
  • Zahar: dupa gust-pentru aluat
  • Faina: cat cuprinde-pentru aluat
  • Sunca: dupa gust
  • Cascaval pentru pizza: dupa gust
  • Ardei gras: dupa gust
  • Ceapa: dupa gust
  • Rosii decojite: dupa gust
  • Masline verzi: dupa gust
  • Ciuperci: dupa gust
  • Oregano: dupa gust
  • Cimbru verde: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Sos de rosii: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Aperitive cu foietaj
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Se pune drojdia la inmuiat in putin lapte caldut impreuna cu zaharul si se lasa sa se "odihneasca" pentru 5 min
apoi se adauga apa si ea calduta, untul moale, oul batut bine, sarea si incet, incet punem faina pana cand obtinem un aluat elastic si care nu se lipeste de mana.
acoperim aluatul cu un servet si lasam la crescut 30 de min
Se intinde aluatul in foaie mare pe masa, se decupeaza cu un pahar(cana) in cercuri egale
Se unge fiecare cerc cu sos de rosii si apoi se pun ingredientele in ordiunea dorita
Se aseaza in tava unsa cu putin ulei de masline si se da la cuptorul preincalzit aproximativ 20-25 de min

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri