Mini tarte cu mazare si branza

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 12 August 2013
Mini tarte cu mazare si branza

Ingrediente

  • Faina: 300 g - pentru aluat
  • Unt: 200 g- pentru aluat
  • Galbenus de ou: 1 bucata - pentru aluat
  • Mazare congelata: 200 g - pentru umplutura
  • Unt: pentru calit mazarea
  • Branza de vaci: 250 g - pentru umplutura
  • Albusuri de ou: 1 bucata - pentru umplutura
  • Pesmet/gris: 1 lingura - pentru umplutura
  • Patrunjel tocat: 1 lingura - pentru umplutura
  • Sunca: 12 felii - pentru umplutura
  • Cascaval ras: 50 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Retete postata in forum de Micul

Am reusit sa mai descopar o reteta tare faina, cel putin pentru noi, mari amatori de mazare. Mazare, branza , sunca, pentru noi o combinatie tare faina.
Reteta din " fanny konyha ".

Se farmiteaza untul cu faina si cu sarea, apoi se adauga galbenusul. Se omogenizeaza, se imparte in 12 si se captusesc formele de muffins cu cate o foita de aluat. Se baga la frigider pentru cel putin 30 min. Se scoate apoi tava, se inteapa aluatul cu furculita si se baga pentru 5-10 min la cuptor. Se scoate si se bune sunca taiata in fiecare forma. Sunca are si rolul de a nu lasa blatul sa se inmoaie din cauza umpluturii. Apoi se imparte umplutura formata din branza amestecata cu albusul batut, mazarea si condimentele, se rade deasupra cascaval si se baga la cuptor, pana se auresc.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri