Morisca cu gem

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 2 Septembrie 2013
Morisca cu gem

Ingrediente

  • Aluat de foietaj: 1
  • Gem: de care se doreste
  • Zahar: pentru pudrat

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Cretu-Veronica22

Taiem in patrate aluatul .Eu am taiat pe unde era impachetat aluatul si apoi am format patrate.

Se taie la colturi.

Am pus gem in mijloc si am intors colturile ca la o morisca din hartie cum faceam cand eram copii.

Am prins cu scobitoare si le-am pus la cuptor la foc potrivit.

Dupa ce s-au copt le-am pudrat cu zahar.

Foarte usor si foarte bune.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri