Muraturi asortate

postat de Retete in Imagini, in Muraturi in apa cu sare, pe 20 August 2013
Muraturi asortate

Ingrediente

  • Gogonele: 1,5 kg
  • Castraveti: 1 kg
  • Conopida: 1 bucata
  • Dovlecei: 4-5 bucati
  • Vinete: 4-5 bucati
  • Gogosari: 1 kg
  • Struguri negri si albi: 1,5 kg
  • Morcovi: 3-4 bucati
  • Telina cu frunze: 3 bucati
  • Varza rosie: 1 bucata
  • Mere: 3-4 bucati
  • Gutui: 1-2 bucati
  • Usturoi: 4 capatani
  • Hrean: dupa gust
  • Ciuperci: 2-3 bucati
  • Boabe de mustar: dupa gust
  • Boabe de piper: dupa gust
  • Foi de dafin: dupa gust
  • Frunze de visin: in functie de necesitate

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  6 - 8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Muraturi in apa cu sare
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de vio

M-am hotarat sa pun muraturi asortate(adica legume si fructe de sezon)
Le-am spalat si le-am taiat si le-am asezat in borcane-au iesit 1 borcan de 10 l si inca un bidon de vreo 7-8 l
am pus saramura cu mirodeniile respective si sper sa iasa ceva bun la iarna :)

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri