Musaca de vinete

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 20 August 2013
Musaca de vinete

Ingrediente

  • Vinete: 2
  • Branza de vaci: 500 g
  • Branza telemea: 100 g
  • Patrunjel: dupa gust
  • Oua: 2
  • Pasta de ardei: 4 linguri
  • Usturoi: dupa gust
  • Unt: 1 lingura
  • Pesmet: 1 lingura
  • Sare: dupa gust
  • Ulei: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Grecia

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Se spala vinetele se taie felii subtiri pe lungime se sareaza si se lasa la scurs
Se prajesc vinetele si se scot pe servete absorbante
Se amesteca branza de vaci+branza telemea+ou+patrunjel taiat marunt
Se tapeteaza o forma cu unt si pesmet
Se aseaza un strat de vinete, deasupra se pune pasta de ardei, apoi usturoiul tocat si umplutura de branza
Se pune ultimul strat de vinete, se bate un ou deasupra si cateva cuburi de branza telemea
Apoi se pune la cuptorul preincalzit pentru aproximativ 30 de min
sursa retetei: bucataria noastra

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri