Musaca din piept de pui

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 20 August 2013
Musaca din piept de pui

Ingrediente

  • Piept de pui: 1
  • Morcovi: 1
  • Ardei gras: 1/2
  • Smantana: 2 linguri
  • Ceapa: 1
  • Dovlecei: 1
  • Telina: 1/2
  • Cartofi: cat este nevoie
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Suc de rosii: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Grecia

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

1 piept de pui dat prin masina de tocat se amesteca cu, 1 cartof, 1 morcov, 1/2 ardei gras, 2 linguri de smantana, 1 ceapa, 1/dovlecel , 1 cub de telina,toate date pe razatoarea mare

Se condimenteaza cu sare, piper, se pun cateva linguri de ulei si se amesteca bine toate ingredientele si se calesc putin.
Se taie cativa cartofi in felii de 1 cm se pun la fiert(nu se lasa sa fiarba de tot...doar 10-15 min) apoi se pun felii de cartofi pe fundul unei cratite si pe peretii acesteia

Se pune o parte din compozitia de carne si legume, se pune alt strat de cartofi fierti, apoi alt strat de carne&legume si ultimul strat trebuie sa fie de cartofi
acopera cu apa si se pune la cuptor la foc mic pentru aproximativ o ora, deasupra(aproape de sfarsit)se poate pune un ou batut si/sau bulion sau felii de rosie si se mai da pentru cateva minute la cuptor

sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri