Muschi de porc cu vin rosu

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 15 Iulie 2013
Muschi de porc cu vin rosu

Ingrediente

  • Muschi de porc: 600 g
  • Vin rosu: 1/2 pahar
  • Unt: 30 g
  • Ulei de masline: 4 linguri
  • Otet balsamic: 1 lingura
  • Faina: cat cuprinde
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Italia

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Danelutza
aiem carnea in felii de grosimea degetului si-l batem usurel cu ciocanul pentru carne, saram si piperam dupa gust...
Intr-o tigaie de prajit punem la topit untul apoi adaugam uleiul, iar in momentul cind e cald, punem feliutele de carne date prin faina, bineinteles cite doua, ca toate o data nu intra in tigaie, le lasam sa se rumeneasca foarte putin pe o parte, dupa care intoarcem pe cealalta, le scoatem pe o farfurie si le acoperim cu un capac.

in care vom adauga din nou carnea si o lasam citeva minute, ca sa prinda gustul ingredientelor. Scoatem pe un platou ...
si servim cu cartofi la cuptor sau salata de rosii. Pofta mare !

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri