Muschi de porc impletit

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Muschi de porc impletit

Ingrediente

  • Muschi de porc: 1
  • Carnati subtiri: 2-3
  • Usturoi: 3 catei
  • Ceapa: 1
  • Vin rosu: 1 pahar
  • Condimente pentru friptura de porc: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Cris

Mod de preparare:
Muschiul se taie pe lungime in trei parti egale, fara insa a-l taia de tot la un capat. Se condimenteaza, se impleteste si se infig din loc in loc bucati de carnati si de usturoi.

Intr-un vas termorezistent se pune putin ulei, se aseaza muschiul impletit, peste carne si pe langa carne se pun felii de ceapa, se toarna un pahar de vin rosu, se acopera vasul cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 30 minute, dupa care se indeparteaza folia si se mai lasa 30 de minute sa se rumeneasca friptura.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se serveste cu garnitura preferata. Eu am facut piure de cartofi si amestec de legume mexicane.

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri