Muschi de vita in sos de ceapa

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Muschi de vita in sos de ceapa

Ingrediente

  • Muschi de vita: 1
  • Ceapa: 2
  • Piper: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Ulei de masline: putin
  • Vin alb: 1/2 ceasca
  • Cimbru: dupa gust
  • Boia de ardei dulce: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Citisem eu mai de mult pe DC ca, carnea se fragezeste daca este frecata cu ceapa...pana azi am tot facut carne cu ceapa dar apoi o frigeam pe gratar...azi am pus-o la cuptor

Muschiul de vita se taie felii de aproximativ 1/2 de cm, poate putin de tot mai mari
Ceapa se taie f subtire
Intr-un vas incapator se pune carnea pe care o "frecam" (fiecare felie in parte) cu ceapa
condimentam apoi fiecare bucata de carne cu sare, piper, boia dulce, cimbru
deasupra turnam vinul amestecat cu cateva linguri de ulei, amestecam usor fripturile , acoperim vazul si-l dam la rece pentru cateva ore

Carnea astfel "marinata" am pus-o in 2 vase de yena, am acoperit vasele cu folie de aluminiu si am dat la cuptorul preincalzit
Au stat la cuptor asa acoperite cu folie cca 35 de min apoi am scos folia si a mai durat cam 20-25 de min pana cand s-a rumenit
am servit cu cartofi prajiti si salata
Nu se pune nici un pic de apa!

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri