Napolitana cu rahat

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 29 August 2013
Napolitana cu rahat

Ingrediente

  • Rahat: 500 g
  • Apa: 3 linguri
  • Unt: 100 g
  • Zeama de portocala: de la 1/2 portocala
  • Foi de napolitane: 2
  • Ciocolata amaruie: o tableta
  • Frisca lichida: 2 linguri

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Ghiocel
Ingrediente:

se taie bucati mici rahatul (daca este raharisit) si se topeste in 3 linguri de apa, se ia de pe foc si se adauga untul.
Se amesteca foarte bine dupa care se stoarce 1/2 portocala.
Se pune acest amestec intr-un castron si se mixeaza bine, dupa care se rastoarna peste o foaia de napolitana si se acopera cu alta foaie de napolitana.

Se lasa sa se raceasca, se taie in doua pe lung, se toarna peste prima o crema de ciocolata (se topeste o ciocolata amaruie in 2 linguri frisca lichida) si se aseaza a doua parte.
Se da la frigider. Cand este intarita se glazureaza cu ciocolata.
Merita incercata, dulcele rahatului este estompat de gustul ciocolatei amarui.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri