Negresa de post

postat de Retete in Imagini, in Dulciuri de post, pe 19 August 2013
Negresa de post

Ingrediente

  • Zahar pudra: 250 g
  • Nuci macinate: 1 cana
  • Ulei: 1/2 cana
  • Cacao: 3 linguri
  • Faina: 2 cani
  • Apa: 1 cana
  • Amoniac/praf de copt: 1 lingurita
  • Stafide: 50g
  • Gem: cca. 450 g
  • Zeama de lamaie: putina

Specific:

  American

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  America

Categorii:

   Dulciuri de post
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Se mixeaza cateva minute si se pune in tava la cuptor la 170 gr pentru 45 de min
Glazura:3 linguri apa,3 linguri zahar tos, 3 linguri cacao, 3 linguri margarina
iar pentru ornat nuca de cocos.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri