Negresa de post cu glazura de ciocolata

postat de Retete in Imagini, in Dulciuri de post, pe 19 August 2013
Negresa de post cu glazura de ciocolata

Ingrediente

  • Apa: 1 cana - pentru aluat
  • Sare: putina- pentru aluat
  • Praf de copt: 1 pachet- pentru aluat
  • Dulceata de caise: 4 linguri - pentru aluat
  • Ulei: 1/2 cana- pentru aluat
  • Faina: 2 cani - pentru aluat
  • Cacao: 2 linguri- pentru aluat
  • Zahar: 1 cana- pentru aluat
  • Esenta de rom: 1 bucata- pentru aluat
  • Zahar pudra: 6 linguri - pentru glazura
  • Cacao: 2 linguri- pentru glazura
  • Ulei: 2 linguri- pentru glazura
  • Apa clocotita: 2 si 1//2 linguri- pentru glazura

Specific:

  American

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  America

Categorii:

   Dulciuri de post
Mod de Preparare

Reteta postata de MihaelaT

Intr-un castron destul de mare se pune apa, sarea, uleiul, zaharul, cacaoa, praful de copt, esenta de rom, gemul si faina si se amesteca foarte bine (cu o lingura sau cu mixer-ul), dupa care se pune compozitia obtinuta in tava in care am pus hartie de copt. Se coace 30-35 de minute si se lasa sa se racoreasca inainte sa se puna glazura
Glazura-mi apartine, nu-i cea de pe net, e reteta de la socrela.
Zaharul se amesteca cu cacaua, se adauga uleiul si se mai amesteca se pune apa clocotita, se amesteca bine si se toarna peste prajitura. Se intinde cu un cutit.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
1 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

  • Emilia Plat
    Foarte buna! Acum am facut si eu si mi-a iesit f bine :). Eu am pus dulceata de cirese. Multumesc pentru reteta. Multumesc socrelei pentru glazura, f buna.
    8 Martie 2014   |   Raspunde

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri