Nuggets din piept de pui

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 15 August 2013
Nuggets din piept de pui

Ingrediente

  • Piept de pui: in functie de cate portii doriti
  • Ulei de masline: cat este nevoie
  • Mustar: dupa gust
  • Condimente: dupa gust
  • Faina: cat este nevoie
  • Oua: cat este nevoie
  • Pesmet: cat este nevoie
  • Ulei: pentru prajit

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul

Pipetul de pui se taie fasii, si se pune la marinat, cu o seara inainte daca se poate ( cel putin 6 ore ), in uleiul de masline amestecat cu trei lingurite de mustar si condimentele pentru carnea de pui. A doua zi se scot din frigider, se dau prin faina, ou si pesmet, sau fulgi de porumb zdrobiti ( imi place cel mai mult ).
Se prajesc in ulei, dar eu ii pun si pe tava si ii bag la cuptor si ies foarte buni si asa. S-a intamplat si sa nu-l las peste noapte si a fost ok, dar lasat peste noapte este si mai bun. Intr-un an, am dus la un chef piept preparat asa, si ma intrebau prietenii cum am facut, ca e tare bun pestele.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri