Omleta umpluta

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 12 August 2013
Omleta umpluta

Ingrediente

  • Oua: 4 bucati
  • Oregano: 1/2 lingurita
  • Rosii cherry: dupa gust
  • Castraveti: 1 bucata
  • File de anchoa: dupa gust
  • Cascaval: 200 g
  • Unt: 100 g

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Se prepara o omleta din 4 oua batute bine amestecate cu 1/2 lingurita de oregano, de preferat intr-o tigaie dreapta. Se "coace" pe aragaz pe ambele parti

Intre timp se rade cascavalul pe razatoarea mica si se amesteca cu untul topit, formand o pasta fina

Cand este gata omleta se lasa putin sa se racoreasca si se intinde peste 3/4 din ea crema de cascaval si unt

Apoi se aseaza peste crema fileurile de anchoa, castravetele curatat de coaja si rosiile cherry
in loc de anchoa se poate folosi somon afumat, sunca feliata si rulata, salam, cabanos...

Apoi se ruleaza omleta, se pune pe o folie se strange bine si se tine la frigider cel putin o ora inainte de servire

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri