Orez spaniol

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu orez, pe 15 Iulie 2013
Orez spaniol

Ingrediente

  • Orez: 2 cani
  • Apa: 375 ml
  • Fasole rosie: 1 cutie
  • Ciuperci: 2 cutii mici
  • Ceapa: 1
  • Pasta de rosii: 3 linguri
  • Ulei de masline: 4-5 linguri
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  3-4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Spania

Categorii:

   Mancaruri cu orez
Mod de Preparare

Reteta e pentru mai multe persoane insa eu am facut jumatate de cantitate.

Se caleste ceapa,se pune pasta de tomate,apoi ciuperci sau fasole si orezul bine spalat.Se amesteca toate si apoi se pune apa.

Se da la foc mic dupa ce da in clocot si se pune pe cratita hartie de bucatarie si apoi capacul.

se amesteca din cand in cand pana orezul e fiert dar nu se umfla ca la pilaful nostru romanesc.

Se pune sare si piper dupa gust

Reteta postata in forum de Mary5

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri