Oua de ciocolata

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Oua de ciocolata

Ingrediente

  • Coaja de ou: in functie de cate portii vreti
  • Crema de ciocolata: in functie de cate portii vreti
  • Pudding: in functie de cate portii vreti

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Oana
Reteta de pe blog-ul Lissei

Ouale le-am strans din timp, am scos continutul facand o gaura in partea mai mare a oului, le-am spalat f bine si uscat! Ciocolata am topit-o la Bain Marie si am pus cu lingurita un strat in ou, miscandu-ma repede ca se intarea, am lasat sa se usuce bine si am mai pus un rand de cioco!
Am facut si cu cioco alba, pe parti si au iesit si cateva oua marmorate!
Am umplut cu crema de cioco si pudding caramel! Le-am lasat la frigi pana le-am decojit acasa la Adjud!
Au fost apreciate si cerute si pt. anul acesta, asa ca din Martie incep colectarea cojilor

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri